Over

Linksom!

Linksom! is een beweging, een samenwerking van PvdA-leden en sympathisanten, binnen de PvdA.

Linksom! richt zich op de toekomst van onze Partij van de Arbeid als sociaaldemocratische partij. Centraal staat daarbij het herstel van het vertrouwen in onze PvdA. Een vertrouwen dat de basis en randvoorwaarde is om samen, op basis van de beginselen en doelen van de sociaaldemocratie, te kunnen strijden voor een betere maatschappij.

En ja, al vele jaren voor het lopende fusie-proces met GroenLinks en/of de toenemende inzet en samenwerking met GroenLinks alsmede de FNV richtte en richt Linksom! zich uiteraard ook op deze organisaties. Dit is echter niet expliciet gelimiteerd tot deze organisaties. Samenwerking tussen progressieve linkse organisaties was, is en blijft belangrijk. Samen sterk!

Bestuur

Bestuurslid: Karolijne Bauland
Bestuurslid: Frans Dolmans
Bestuurslid: Jan-Kees Koning
Bestuurslid: Gerard van Oosterhout
Bestuurslid: Ruud van Veggel
Penningmeester: Marijke van der Schoor
Secretaris: Bert Veenstra
Voorzitter: Dick Kalkman

Linksom! organiseert het open debat, regelmatig openbare bijeenkomsten, publicaties over en voorstellen voor de toekomst, richting en inzet van de PvdA, GroenLinks en de FNV.

Meedoen en/of publiceren?

Graag! PvdA / GL / FNV – leden en sympathisanten, denkers en doeners zijn van harte welkom. Rechtsboven op de website zit er een veld voor uw e-mailadres met een “Ik doe mee” knop. Daarnaast is er een contactformulier onder contact.

Historie

De Linksom! beweging is in 2015 opgericht door Dick Kalkman en Gerard Bosman.

Nog voor de oprichting is het “Met Vertrouwen Linksom” – manifest geschreven door Gerard Bosman en Dick Kalkman. Wij danken onderstaande personen die ons op persoonlijke titel steunen en/of hun zeer gewaardeerde inhoudelijke bijdrage geleverd hebben. Ook danken wij de vele, niet genoemde, partijgenoten die ons in vertrouwen ondersteund hebben. Voorts danken wij alle mensen die ons aangespoord en geïnspireerd hebben!

Bart Bouman Hans Brosse
René Cuperus Jan Dirkzwager
Francisca Drijver Adri Duijvestein
Margreet Elings Anita Engbers
Leo van Etten Maurits Groenenberg
Aina van Houwelingen Saugerud Rob van Heijst
Lutz Jacobi Cor Knol
Dik Kruithof Lies Opdam
Bart Overzier Gabrielle Penning de Vries
Louis Plas Pierre Polderman
Arianne Ripmeester Maarten Reuderink
Jeroen Rijsdijk Samim Qayoumi
Marc van der Schouw Toos Suurmond
Sander Terphuis Monique Verweijmeren
Patrice van de Vorst Jan Zweens
Advertentie